Vår offshoreløsning

Arbeid i Storbritannia/USA • Alle vil fungere på serverne dine
Sterk beherskelse av engelsk – skriftlig og muntlig • En forlengelse av teamet ditt

Org Chart
Org Chart
Taj Mahal

Besøk oss i India!!

Ingenting slår å møte teamet vårt i India personlig for å lære hvordan du kan dra nytte av Accountancy Offshoring.

Bli med oss på en av våre spennende ukentlige reiser for å lære hvordan Samera Globals team dramatisk kan transformere virksomheten din for å støtte veksten din.

Neste dato: juni 2024

Calculator

Hvor mye kan bedriften spare?

Prøv vår online offshoring-kalkulator for å finne ut hvor mye bedriften din kan spare når du outsourcer med Samera Global.

Bli med gratis
Vekstkurs

Bli med i Unstoppable. Regnskapsførerfellesskapet

Les vår
Blogg

Verden har krympet betydelig.

Akselerert av COVID har vi alle tilgang til potensielle teammedlemmer over hele verden.

Selv det minste regnskapsfirmaet basert i Storbritannia eller USA kan ansette noen tusenvis av miles unna for å utarbeide en selvangivelse. I stedet for å slite og ansette noen kostbare som kanskje ikke oppfyller dine forventninger, ser stadig flere regnskapsfirmaer på alternative leverandører i utlandet for å støtte firmaene deres, inkludert Samera Global, vårt offshoringfirma.

Vi har alle mottatt de kalde samtalene og spam-e-postene som sier at de kan tilby en offshore- eller outsourcet løsning til utrolig lave priser. Men som vi alle vet, er det så viktig å gjøre din due diligence hvis du skal jobbe med en tredjepart tusenvis av kilometer unna.


Offshore eller outsource hos oss

Med et stadig vanskeligere miljø for å ansette passende finansielle fagfolk i Storbritannia, Europa og USA er teamet vårt klare og i stand til å hjelpe deg med alle dine regnskaps- og finansbehov.

Hva kan vi hjelpe med?

Sett opp et dedikert Offshore Accountancy Team

Vi kan hjelpe deg med å sette opp ditt eget 100 % dedikerte offshore-regnskapsteam.

Hvorfor?

Så du kan få teamet ditt til å støtte veksten til firmaet ditt.

Tjenester du kan offshore eller outsource til oss

Vårt dyktige regnskapsteam kan hjelpe deg med nesten alle regnskapskrav!

Hvis bedriften din trenger hjelp med å behandle eller administrere kontoer, økonomi eller skatt, står vårt globale team av regnskapseksperter klare til å hjelpe.

Vi leverer løsninger til både regnskapsbyråer og bedrifter, og sikrer at du har et sterkt, godt trent team som kan støtte deg med alle dine regnskapsbehov.

Våre tjenester

Lønn og pensjoner

Fra små oppstartsbedrifter til etablerte selskaper tilbyr vi effektive, nøyaktige og pålitelige lønnsadministrasjonstjenester for bedrifter over hele verden – uansett størrelse eller antall ansatte.

Det er ikke lenger nødvendig å ansette en intern lønnsadministrator eller regnskapsteam. Alt du trenger er hjelp fra en erfaren og kvalifisert lønnsansvarlig.

Når du outsourcer lønnsadministrasjonen din, kan du være sikker på at du er trygg i hendene på noen som vet hva de gjør. Du og dine ansatte kan konsentrere seg om å gjøre det de kan best ved å la oss gjøre det vi kan best.

Våre pensjonseksperter vil ta vare på den økonomiske fremtiden til din bedrift og dine ansatte, og sørge for at de behandles nøyaktig, sikkert og raskt.


Bokføring 

Uansett hvilken størrelse virksomheten din er eller hvilken bransje du er i, kan våre outsourcede bokføringseksperter administrere og behandle alle dine bokføringsbehov.

Enten du er en bedrift som trenger et regnskapsteam eller en regnskapsfører selv som leter etter hjelp til å behandle kundens økonomi, kan vi hjelpe.

Fra utarbeidelse av kontoutskrifter og behandling av fakturaer til kontantstrømstyring og avstemming, vil våre eksperter ta bekymringen fra bokføringen.

Vår bokføringsprosess er helt digital, automatisert og strømlinjeformet. Vi sparer deg for tid, penger og krefter med regnskap, økonomi og skatt.

Vår kontoadministrasjon i sanntid gir deg rask og enkel tilgang til all informasjonen din, slik at du kan ta raske, informerte beslutninger til fordel for virksomheten din.


Skyregnskap

Vårt outsourcede skyregnskap tilbyr virksomheten din en strømlinjeformet, digital regnskapstjeneste til en langt lavere kostnad enn å ansette et fullt internt regnskapsteam.

Prosessen vi bruker er enkel, rask og sikker, slik at du kan spare tid, penger og krefter på dine kontoer og skatt.

Vi har kjempet for digital regnskapsprogramvare og skylagring i årevis. Dagene med papirfiler er over, og det er på tide at bedriften din blir digital med kontoer og skatter.

Våre kontoer og skatteeksperter kan behandle kontoene dine og administrere økonomien din uten å måtte rekruttere, trene og betale lønn for et dedikert regnskapsteam.

Enhver størrelse virksomhet. Eventuelle regnskapsproblemer. Enhver bransje. Trenger du hjelp med regnskap, økonomi og skatt, står teamet vårt klare og venter på å hjelpe deg.


Selvangivelse og planlegging

Ikke bare vil vi hjelpe deg med å administrere og behandle selvangivelsen, men ekspertene våre kan også hjelpe med skatteplanlegging og strategier for å sikre at din bedrifts skattestruktur er optimalisert.

Enten du er selvstendig næringsdrivende, ansatt eller bedriftseier, kan vi sørge for at du bare betaler akkurat det du trenger.

Ikke øk stresset ved å eie eller drive en bedrift. La oss gjøre bekymringen for deg ved å håndtere alle skattekravene dine.

Prosessen vår er digital, automatisert og strømlinjeformet. Vi bruker det siste innen skyregnskapsprogramvare og gjør Tax Digital fullstendig klar.

Enten du trenger hjelp til egenvurdering, selskapsskatt, FoU-avdrag eller skatteplanlegging, kan vi hjelpe.

Ikke nok med det, hvis du er bekymret for eller sliter med å betale skatteregningen, kan Samera Finance hjelpe deg med å finne det perfekte skattelånet for å hjelpe.


MVA tjenester

Når du setter ut momskravene dine til våre eksperter, trenger du aldri å bekymre deg for momsregistrering, endring av lovverk eller frister igjen.

Teamet vårt vil håndtere alt fra å vurdere om du i det hele tatt trenger å belaste mva, til å behandle og sende inn mva-meldinger, refusjoner og alt i mellom.

Vi bruker det siste innen skyregnskapsprogramvare, og vi gjør Tax Digital klar.

Det er ikke nødvendig å finne, rekruttere, trene og betale for din egen interne MVA-ansvarlig. Ekspertene våre kan håndtere hele prosessen raskere, enklere og billigere.


Salgsfakturaer og leverandørgjeld

Vi kan håndtere dine fakturaer og leverandørgjeld behov, og sørge for at din bedrift, dine kunder og dine leverandører blir betalt i tide og riktig.

Ikke kast bort tid på å bekymre deg for fakturaer, kommunikasjon og tidsfrister. Når du outsourcer leverandørgjeld og fakturakrav til ekspertregnskapsførere som oss, kan du være sikker på at pillene dine er betalt, du får betalt det du skylder og kontantstrømmen din er trygg.

Uansett eller når fakturaene mottas, når tidsfristene er og hvor mye man skylder – vi kan sørge for at hele prosessen blir ivaretatt.


Praksisledelse

Uansett hva du trenger hjelp med, hvis du driver en bedrift, kan vi hjelpe deg med å administrere den. Våre bedriftskonsulenter og administratorer vil hjelpe til med alt fra først å etablere et selskap til daglig økonomi- og regnskapsstyring til å selge opp eller avvikle selskapet. Og alt i mellom!

Ikke kast bort tid på å bekymre deg for regnskapet, lønnslisten, bokføringen, skatter og alle andre nødvendige onder ved å drive en bedrift. La oss håndtere back-office slik at du kan konsentrere deg om det virksomheten din gjør best.

Det spiller ingen rolle hvilke behov du har, ved å sette ut back-office-funksjonen din til en pålitelig regnskapsfører som oss, kan du spare viktige penger og tid.

Vanlige spørsmål

Har du flere spørsmål?

Send oss i så fall en melding via vårt kontaktskjema.

Vi er usikre på å sette opp våre offshoringbehov, hvordan kan du hjelpe oss?

Offshoring av regnskapsarbeidet ditt er en stor beslutning. Vi kan hjelpe deg med å vurdere det riktige alternativet for deg. I utgangspunktet kan det være lurt å bruke teamet vårt, men når du er klar kan vi hjelpe deg med å sette opp ditt eget 100 % eide dedikerte anlegg.

Hvorfor skal jeg velge Samera fremfor noen av konkurrentene dine?

Vårt tilbud er unikt i outsourcingbransjen, siden vi har kvalifiserte regnskapsførere i Storbritannia og India som støtter alle våre outsourcingkundebehov. Kvalifiserte regnskapsførere i begge kontinenter vil sikre at kvaliteten på levering og kommunikasjon vil være av høyeste standard.

Hvordan ville praksisen min begynne å jobbe med deg?

I første omgang har vi et faktamøte før vi starter noe arbeid. Det er viktig for oss å forstå din virksomhet eller praksis, så vi kan forstå dine behov.

Vi er godt kjent med å kartlegge arbeidsflyter som da vil bli grunnlaget for vårt outsourcingforhold.

Når vi har blitt enige om det fulle omfanget av arbeidet som er involvert, vil vi foreslå passende teammedlemmer og også teknologikrav før vi starter noe arbeid.

Vi er et lite nystartet regnskapsfirma. Vil du jobbe med oss?

Ja. Absolutt. Vi jobber med regnskapsfirmaer i alle størrelser over hele Storbritannia og Europa. Faktisk har mange firmaer startet i det små hos oss og vokst til å bli store veletablerte praksiser. Vårt vennlige team i Storbritannia og India er tilgjengelig for å hjelpe firmaer i alle størrelser.

Vi er en regnskapspraksis. Hvordan kan vi stole på at du ikke tar kunder fra oss?

Vårt mål er å støtte deg med dine regnskapsbehov – punktum. Som et firma av Chartered Accountants basert i Storbritannia, kjenner vi alle problemene du står overfor for å drive et effektivt lønnsomt firma.

Tillit er kjernen i det vi gjør, så det er hele firmaets policy å støtte våre medkunder, inkludert regnskapsfirmaer, dette betyr at vi ikke vil henvende oss til noen av kundene dine for å ta på seg virksomheten deres.

Dette er vår standard operasjonsprosedyre. I tillegg dekker avtalen vår alle områder av gjensidig konkurranseforbud, ikke-oppfordring og ikke-offentliggjøring. Så du kan stole 100 % på oss.

Hva er din datasikkerhetsgaranti?

Vi er fullstendig i samsvar med GDPR-databeskyttelsesbestemmelsene, og vi er en informasjonskommissærkontor (ICO) registrert i Storbritannia.

Vi overholder alle de siste forskriftene for håndtering av data og kan forsikre deg om at vi har strenge kontroller på plass for å sikre at alle dataene dine er beskyttet.

Alle data forblir i Storbritannia, på britiske servere.

Vi er et britisk aksjeselskap. Vi ønsker fullservice regnskap og å fungere som vår representant for eventuelle henvendelser. Kan du gjøre det?

Absolutt. Vi kan samarbeide med deg, så lenge du ikke er kunde hos et regnskapsfirma som vi samarbeider med.

Vi kan administrere bokføringen din, utarbeide og sende inn mva-meldinger, produsere månedlige ledelsesrapporter og utarbeide årsregnskapet ditt. Vi er registrerte agenter hos HMRC, så vi kan også arkivere kontoene dine online. Vi kan også behandle forespørsler fra HMRC og Companies house på dine vegne. Vi kan oppfylle alle nødvendige lovpålagte krav for deg som regnskapsfører.

Hvor kompetente og kvalifiserte er regnskapsmedarbeiderne dine?

Alle våre indiske regnskapsførere har flere års regnskapserfaring og er formelt kvalifisert ved universitetet. De har jobbet med britiske regnskapsprosjekter i mange år. Alle de nye ansatte er opplært til britiske regnskapsregler og forskrifter av britisk kvalifiserte regnskapsførere. Arbeidet vil bli fullstendig gjennomgått av britisk kvalifiserte regnskapsførere før det når deg. Våre britiske regnskapsførere er akkreditert av ICAEW, ACCA og CIMA.

Hva er tjenestevilkårene dine? Hva er vår forpliktelse til å outsource engasjement?

Vi jobber månedlig med alle kunder. Vi tildeler en dedikert, kvalifisert medarbeider for dine forretningsbehov på månedlig basis. Vi tilbyr ikke en timebasert tjeneste, da vi føler å tilby en sømløs tilnærming til kundene våre, teamet vårt trenger å jobbe fullt integrert med deg og teamet ditt.

Vi har 3 måneders oppsigelsestid på alle oppdrag.

Hvorfor bør store selskaper velge oss?

Hvis du representerer et større selskap, og du vil ha et godt ærlig regnskapsoutsourcingfirma, som vil gjøre helt fantastisk arbeid, og personlig pleie og vil gjøre alt for å glede deg, så ikke nøl med å kontakte oss. I tillegg henter vi inn futuristisk teknologikompetanse som robotprosessautomatisering, maskinlæring og kunstig intelligens.

Flere spørsmål enn svar?

Ikke et problem, vi kan hjelpe deg!

Hos Samera Global har du to klare alternativer hos oss, bruk vårt offshore-team, eller vi kan hjelpe deg med å sette opp ditt eget offshore-team. Enkel.

Ta kontakt dersom du ønsker svar på spørsmålene og vurderer å sette opp eget offshoreanlegg.

Become a Smarter Accountant

Join “The Unstoppable.” our FREE Newsletter for Business Tips for Accountancy Firms.

Change Cookie Settings

Cookie consent: Undecided