Vår offshorelösning

Arbete i Storbritannien/USA • Alla kommer att fungera på dina servrar
Starka kunskaper i engelska – skriftligt och muntligt • En förlängning av ditt team

Org Chart
Org Chart
Taj Mahal

Besök oss i Indien!!

Inget slår att träffa vårt team i Indien personligen för att lära dig hur du kan dra nytta av Accountancy Offshoring.

Följ med oss på en av våra spännande veckoresor för att lära dig hur Samera Globals team dramatiskt kan förändra ditt företag för att stödja din tillväxt.

Nästa datum: juni 2024

Calculator

Hur mycket kan ditt företag spara?

Prova vår offshoring-kalkylator online för att ta reda på hur mycket ditt företag kan spara när du lägger ut på entreprenad med Samera Global.

Gå med gratis
Tillväxtkurs

Gå med i Unstoppable. Revisorgemenskap

Läs vår
Blogg

Världen har krympt avsevärt.

Accelererat av COVID har vi alla tillgång till potentiella teammedlemmar över hela världen.

Även den minsta revisionsbyrån baserad i Storbritannien eller USA kan anställa någon tusentals mil bort för att förbereda en skattedeklaration. Istället för att kämpa och anställa någon kostsam som kanske inte uppfyller dina förväntningar, tittar allt fler redovisningsbyråer på alternativa leverantörer utomlands för att stödja sina företag, inklusive Samera Global, vår offshoringbyrå.

Vi har alla fått kalla samtal och spam-e-postmeddelanden som säger att de kan erbjuda en offshore- eller outsourcad lösning till otroligt låga priser. Men som vi alla vet är det så viktigt att göra din due diligence om du ska arbeta med en tredje part tusentals mil bort.


Offshore eller outsourca med oss

Med en allt svårare miljö för att anställa lämpliga finansexperter i Storbritannien, Europa och USA är vårt team redo och kan hjälpa dig med alla dina redovisnings- och ekonomibehov.

Vad kan vi hjälpa till med?

Skapa ett dedikerat Offshore Accountancy Team

Vi kan hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna 100 % dedikerade offshore-redovisningsteam.

Varför?

Så du kan låta ditt team hjälpa till att stödja ditt företags tillväxt.

Tjänster du kan offshore eller outsourca till oss

Vårt expertteam kan hjälpa dig med nästan alla redovisningskrav!

Om ditt företag behöver hjälp med att hantera eller hantera konton, ekonomi eller skatt, är vårt globala team av redovisningsexperter redo att hjälpa till.

Vi tillhandahåller lösningar till både redovisningsbyråer och företag, vilket säkerställer att du har ett starkt, välutbildat team som kan stödja dig med alla dina redovisningsbehov.

Våra tjänster

Löner och pensioner

Från små nystartade företag till etablerade företag, vi tillhandahåller effektiva, korrekta och pålitliga lönehanteringstjänster för företag över hela världen – oavsett storlek eller antal anställda.

Det finns inget behov längre att anlita en intern löneadministratör eller redovisningsteam. Allt du behöver är hjälp av en erfaren och kvalificerad löneansvarig.

När du lägger ut din löneadministration på entreprenad kan du vara säker på att du är säker i händerna på någon som vet vad de gör. Du och din personal kan koncentrera dig på att göra det de är bäst på genom att låta oss göra det vi är bäst på.

Våra pensionsexperter tar hand om den ekonomiska framtiden för ditt företag och din personal och ser till att de behandlas korrekt, säkert och snabbt.


Bokföring 

Oavsett vilken storlek ditt företag är eller vilken bransch du är i, kan våra utlokaliserade bokföringsexperter hantera och behandla alla dina bokföringsbehov.

Oavsett om du är ett företag i behov av ett redovisningsteam eller en revisor själv som söker hjälp med att hantera din kunds ekonomi, kan vi hjälpa dig.

Från att förbereda utdrag och bearbeta fakturor till kassaflödeshantering och avstämning, kommer våra experter att ta bort oron från bokföringen.

Vår bokföringsprocess är helt digital, automatiserad och strömlinjeformad. Vi sparar tid, pengar och ansträngning med dina konton, ekonomi och skatt.

Vår kontohantering i realtid ger dig snabb och enkel tillgång till all din information, så att du kan fatta snabba, välgrundade beslut till nytta för ditt företag.


Molnredovisning

Vår outsourcade molnredovisning erbjuder ditt företag en strömlinjeformad, digital redovisningstjänst till en mycket lägre kostnad än att anställa ett helt internt redovisningsteam.

Processen vi använder är enkel, snabb och säker, vilket gör att du kan spara tid, pengar och ansträngning på dina konton och skatt.

Vi har kämpat för digital bokföringsprogramvara och molnlagring i flera år. Dagarna med pappersfiler är över och det är dags för ditt företag att bli digitalt med sina konton och skatter.

Våra konto- och skatteexperter kan behandla dina konton och hantera din ekonomi utan att behöva rekrytera, utbilda och betala löner för ett dedikerat redovisningsteam.

Alla företag i storlek. Eventuella redovisningsproblem. Vilken bransch som helst. Om du behöver hjälp med dina konton, ekonomi och skatter står vårt team redo och väntar på att hjälpa dig.


Skattedeklarationer och planering

Vi hjälper dig inte bara att hantera och bearbeta dina skattedeklarationer, utan våra experter kan också hjälpa dig med skatteplanering och strategier för att säkerställa att ditt företags skattestruktur är optimerad.

Oavsett om du är egen företagare, anställd eller företagare kan vi se till att du bara betalar precis vad du behöver.

Lägg inte till stressen med att äga eller driva ett företag. Låt oss oroa dig genom att hantera alla dina skattekrav.

Vår process är digital, automatiserad och strömlinjeformad. Vi använder det senaste inom molnbokföringsprogramvara och är helt redo att göra Tax Digital.

Oavsett om du behöver hjälp med din självskattning, bolagsskatt, FoU-avdrag eller skatteplanering så kan vi hjälpa dig.

Inte nog med det, om du är orolig eller kämpar för att betala din skatteräkning, kan Samera Finance hjälpa dig att hitta det perfekta skattelånet för att hjälpa dig.


Momstjänster

När du lägger ut dina momskrav till våra experter behöver du aldrig mer oroa dig för momsregistrering, ändrad lagstiftning eller deadlines.

Vårt team kommer att hantera allt från att bedöma om du ens behöver ta ut moms, till att behandla och lämna in momsdeklarationer, återbetalningar och allt däremellan.

Vi använder det senaste inom molnbokföringsprogram och vi är helt redo att göra Tax Digital.

Det finns inget behov av att hitta, rekrytera, utbilda och betala för din egen interna momsansvarige. Våra experter kan hantera hela processen snabbare, enklare och billigare.


Försäljningsfakturor och leverantörsreskontra

Vi kan hantera dina fakturor och behov av leverantörsreskontra och se till att ditt företag, dina kunder och dina leverantörer får betalt i tid och korrekt.

Slösa inte tid på att oroa dig för fakturor, kommunikation och deadlines. När du lägger ut dina leverantörsskulder och fakturor till expertrevisorer som oss, kan du vara säker på att dina piller är betalda, du får betalt vad du är skyldig och att ditt kassaflöde är säkert.

Hur som helst eller när fakturorna tas emot, när tidsfristerna är och hur mycket som helst – vi kan se till att hela processen sköts.


Öva ledning

Oavsett vad du behöver hjälp med, om du driver ett företag kan vi hjälpa dig att hantera det. Våra affärskonsulter och administratörer hjälper till med allt från att först bilda ett företag till den dagliga ekonomi- och redovisningshanteringen till att sälja upp eller avveckla företaget. Och allt däremellan!

Slösa inte tid på att oroa dig för kontona, lönelistan, bokföringen, skatterna och alla andra nödvändiga ondska med att driva ett företag. Låt oss sköta back-office så att du kan koncentrera dig på det som din verksamhet är bäst på.

Det spelar ingen roll vilka behov du har, genom att lägga ut din backoffice-funktion på entreprenad till en pålitlig revisor som oss kan du spara viktiga pengar och tid.

Vanliga frågor

Har du fler frågor?

Skicka i så fall ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär.

Vi är osäkra på att ställa in våra offshoringbehov, hur kan du hjälpa oss?

Offshoring av ditt redovisningsarbete är ett stort beslut. Vi kan hjälpa dig att utvärdera rätt alternativ för dig. Till en början kanske du vill använda vårt team, men när du är redo kan vi hjälpa dig att sätta upp din alldeles egna 100 % ägda dedikerade anläggning.

Varför ska jag välja Samera framför någon av dina konkurrenter?

Vårt erbjudande är unikt inom outsourcingbranschen, eftersom vi har kvalificerade revisorer i Storbritannien och Indien som stödjer alla våra outsourcingkunders behov. Kvalificerade revisorer på båda kontinenterna kommer att säkerställa att kvaliteten på leveransen och kommunikationen kommer att vara av högsta standard.

Hur skulle min praktik börja arbeta med dig?

Inledningsvis har vi ett faktamöte innan vi påbörjar något arbete. Det är viktigt för oss att förstå din verksamhet eller praxis, så att vi sedan kan förstå dina behov.

Vi är väl insatta i att kartlägga arbetsflöden som sedan blir grunden i vår outsourcingrelation.

När vi har kommit överens om hela omfattningen av arbetet kommer vi att föreslå lämpliga teammedlemmar och även tekniska krav innan vi påbörjar något arbete.

Vi är en liten nystartad redovisningsbyrå. Kommer du att arbeta med oss?

Ja. Absolut. Vi arbetar med redovisningsbyråer av alla storlekar i Storbritannien och Europa. Faktum är att många företag har börjat smått med oss och vuxit till att bli stora väletablerade metoder. Vårt vänliga team i Storbritannien och Indien är tillgängliga för att hjälpa företag av alla storlekar.

Vi är en redovisningsbyrå. Hur kan vi lita på att ni inte tar kunder ifrån oss?

Vårt mål är att stödja dig med dina redovisningsbehov – punkt. Som en auktoriserad revisor baserad i Storbritannien känner vi till alla problem du står inför för att driva ett effektivt lönsamt företag.

Förtroende är kärnan i vad vi gör, så det är en företagsomfattande policy att stödja våra medkunder, inklusive revisionsbyråer, vilket innebär att vi inte kommer att kontakta någon av dina kunder för att ta på sig deras verksamhet.

Detta är vår standardprocedur. Dessutom täcker vårt avtal alla områden av ömsesidig konkurrensförbud, icke-värvning och icke-avslöjande. Så du kan lita på oss till 100%.

Vad är din datasäkerhetsgaranti?

Vi är helt kompatibla med GDPR dataskyddsbestämmelser och vi är en informationskommissionärskontor (ICO) registrerad i Storbritannien.

Vi följer alla de senaste reglerna för att hantera data och kan försäkra dig om att vi har strikta kontroller på plats för att säkerställa att all din data är skyddad.

All data finns kvar i Storbritannien, på brittiska servrar.

Vi är ett brittiskt aktiebolag. Vi vill ha fullservicebokföring och agera vår representant vid eventuella förfrågningar. Kan du göra det?

Absolut. Vi kan arbeta med dig så länge du inte är kund hos en revisionsbyrå som vi samarbetar med.

Vi kan hantera din bokföring, förbereda och lämna in dina momsdeklarationer, producera månatliga förvaltningsrapporter och förbereda ditt bokslut. Vi är registrerade agenter hos HMRC och därför kan vi också registrera dina konton online. Vi kan också hantera förfrågningar från HMRC och Companies house för din räkning. Vi kan uppfylla alla nödvändiga lagstadgade krav för att du ska fungera som din revisor.

Hur kompetent och kvalificerad är din redovisningspersonal?

Alla våra indiska revisorer har flera års redovisningserfarenhet och är formellt kvalificerade på universitet. De har arbetat med redovisningsprojekt i Storbritannien i många år. All den nya personalen är utbildad för brittiska redovisningsregler och -föreskrifter av brittiska kvalificerade revisorer. Arbetet kommer att granskas fullständigt av brittiska kvalificerade revisorer innan det når dig. Våra revisorer i Storbritannien är ackrediterade av ICAEW, ACCA och CIMA.

Vilka är dina servicevillkor? Vad är vårt engagemang för att lägga ut engagemang?

Vi arbetar månadsvis med alla kunder. Vi tilldelar en dedikerad, lämpligt kvalificerad personal för dina affärsbehov på månadsbasis. Vi erbjuder inte en timbaserad tjänst eftersom vi anser att vi kan erbjuda ett sömlöst förhållningssätt till våra kunder. Vårt team behöver arbeta på ett helt integrerat sätt med dig och ditt team.

Vi har 3 månaders uppsägningstid för alla uppdrag.

Varför ska stora företag välja oss?

Om du representerar ett större företag, och du vill ha en bra ärlig redovisningsbyrå, som kommer att göra ett helt fantastiskt arbete och personlig omvårdnad och kommer att göra allt för att tillfredsställa dig, tveka inte att kontakta oss. Dessutom tar vi in futuristisk teknikexpertis som robotprocessautomation, maskininlärning och artificiell intelligens.

Fler frågor än svar?

Inget problem, vi kan hjälpa dig!

På Samera Global har du två tydliga alternativ med oss, använd vårt offshore-team eller så kan vi hjälpa dig med att sätta upp ditt eget offshore-team. Enkel.

Hör av dig om du vill ha svar på frågorna och funderar på att sätta upp en egen offshoreanläggning.

Become a Smarter Accountant

Join “The Unstoppable.” our FREE Newsletter for Business Tips for Accountancy Firms.

Change Cookie Settings

Cookie consent: Undecided